Schoutenstraat 6 - 3512 GB Utrecht - tel. 030 231 69 34 - info@droomvanutrecht.nl
Aanbiedingen
Van de Droom van Utrecht

NIEUW ROOK AROMA Geeft bbc smaak aan je gerechten. ideaal voor vleesvervangende gerechten

HERFST THEE met kaneel en fruit € 4,50

Wij verzorgen graag op originele manier Uw kadootjes en pakketjes!

Don't waste fruit en groenten Jams en chutney's met een twist € 4.49

Utrechtse likeur in kruikje € 16.99

Rosamonte MATE 3 pakken € 25.-

Nieuwtjes

Nieuwtjes

Op deze pagina vind U de laatste nieuwtjes, aanbiedingen, seizoen artikelen en nieuwe producten.

ROOK-AROMA

Nieuw in ons assortiment.

Vloeibaar rookaroma- ook wel liquid-smoke genoemd.
De ingrediënten van liquid smoke zijn water en rook. Door middel van het verbranden van houtsnippers en het condenseren van de rook, wordt de rook een vloeistof. Dit wordt gedaan door boven de houtsnippers een schoorsteen te plaatsen, en daarboven een koel element zodat de rook in vloeibare vorm in een kom kan druppelen.
Spaarzaam naar smaak toevoegen. Ideaal voor het op smaak brengen van vegetarische gerechten maar ook ideaal om je eigen barbecuesaus te maken. Door toevoeging van 1 theelepel aan het gerecht smaakt het alsof je het gerecht urenlang in de rookoven hebt geplaatst. Flesje 100ml. € 3.99

WERFZEEP

Werfzeep

Van de biologische zeepziederij uit Utrecht verkopen we een aantal zepen die zijn samengesteld met lokale planten en kruiden, onder andere uit het Wickenburghse bos. De zepen zijn heerlijk zacht, bedoeld voor de gevoelige huid en dus voor ons allemaal. Met een klein team worden de zepen geproduceerd in het zeepatelier aan de Westerkade hier in Utrecht. Ook is er een shampoo zeep en een scheerzeep verkrijgbaar. De shampoo is ideaal voor mensen die geen shampoo willen met allerlei toevoegingen, schuimmiddelen, stabilisators en noem het maar op. 

DE LEKKERSTE DROP OOIT

Eindelijk de beste zoute drop ooit beschikbaar! Klepper & Klepper maken al meer dan 25jaar drop en hebben dus verstand van zaken en dat proef je!

Na het succes van de beste zoete drop is er nu de zoute variant, ECHT een heerlijk dropje gemaakt met Keltisch zeezout. Verder bevat deze drop geen gelatine en geen gluten. Gewoon proeven die drop! Maar we waarschuwen wel….deze drop is echt verslavend lekker


BORRELPLANK UTRECHT

Trots presenteren wij in samenwerking met Marvin`s borrelplanken een unieke houten presentatieplank met als logo de skyline van Utrecht.

Elke plank is uniek, gemaakt van essenhout en keurig afgewerkt. Een origineel detail is dat de schors nog aanwezig is, zodat de plank een hele robuuste uitstraling krijgt. Uiteraard is het hout FSC gecertificeerd en elke plank is voorzien van een lederen ophang koord. Erg leuk om als cadeau te geven of te ontvangen en uiteraard bestaat de mogelijkheid om er een prachtig pakket van te maken met olie azijn, tapasbakjes etc.