Schoutenstraat 6 - 3512 GB Utrecht - tel. 030 231 69 34 - info@droomvanutrecht.nl
Aanbiedingen
Van de Droom van Utrecht

kerst thee voor de gezellige dagen... € 3.95

maandag 3 december zijn wij extra geopend van 1200 tot 1800

Utrechtse likeur in kruikje € 16.99

Kado Tip Chocolade Wijn Wit of rood € 9.99

HARTJE WINTER met kaneel anijs en koriander € 3.95

thee van de maand green chai van € 4.50 voor € 2.99

Nieuwtjes

Nieuwtjes

Op deze pagina vind U de laatste nieuwtjes, aanbiedingen, seizoen artikelen en nieuwe produkten.

 

 

 

DE LEKKERSTE DROP OOIT

Eindelijk de beste zoute drop ooit beschikbaar! Klepper & Klepper maken al meer dan 25jaar drop en hebben dus verstand van zaken en dat proef je!

Na het succes van de beste zoete drop is er nu de zoute variant, ECHT een heerlijk dropje gemaakt met Keltisch zeezout. Verder bevat deze drop geen gelatine en geen gluten. Gewoon proeven die drop! Maar we waarschuwen wel….deze drop is echt verslavend lekker


BORRELPLANK UTRECHT

Trots presenteren wij in samenwerking met Marvin`s borrelplanken een unieke houten presentatieplank met als logo de skyline van Utrecht.

Elke plank is uniek, gemaakt van essenhout en keurig afgewerkt. Een origineel detail is dat de schors nog aanwezig is, zodat de plank een hele robuuste uitstraling krijgt. Uiteraard is het hout FSC gecertificeerd en elke plank is voorzien van een lederen ophang koord. Erg leuk om als cadeau te geven of te ontvangen en uiteraard bestaat de mogelijkheid om er een prachtig pakket van te maken met olie azijn, tapasbakjes etc.

Thee Beursen

Ze zijn weer volop binnen; de originele handgemaakte theebeurzen! Uw theepot blijft heerlijk lang warm en zo geniet U extra van Uw kopje thee en het staat nog eens gezellig ook! In romantische en strakke decors verkrijgbaar