Schoutenstraat 6 - 3512 GB Utrecht - tel. 030 231 69 34 - info@droomvanutrecht.nl
Aanbiedingen
Van de Droom van Utrecht

Don't waste fruit en groenten Jams en chutney's met een twist € 4.49

Kado Tip Chocolade Wijn Wit of rood € 9.99

Wij verzorgen graag op originele manier Uw kadootjes en pakketjes!

HERFST thee kruidig zoet € 3.95

Rosamonte MATE 3 pakken € 25.-

kado tip Utrechts Bier & Wijn

Nieuwtjes

Nieuwtjes

Op deze pagina vind U de laatste nieuwtjes, aanbiedingen, seizoen artikelen en nieuwe produkten.

 

 

 

Thee Beursen

Ze zijn weer volop binnen; de originele handgemaakte theebeurzen! Uw theepot blijft heerlijk lang warm en zo geniet U extra van Uw kopje thee en het staat nog eens gezellig ook! In romantische en strakke decors verkrijgbaar

Japans Design

Prachtige handgevormde juweeltjes van serviesgoed. Niets is hetzelfde en in subtiele kleurstellingen en vormen zoals dat allee in Japan gedaan wordt. Om verliefd op te worden…..

Bunzlau nieuwe decors

Nieuwe decors 2017

De 6 nieuwe decors Bunzlau 2017 zijn vanaf nu verkrijgbaar. Onderscheidend zijn twee rustige decors die veel rust uitstralen door een hele nieuwe techniek waardoor wit op crème geprint kan worden. Dit geeft een hele chique uitstraling en met name perfect om een tafel wat rustiger op te dekken en voor mensen die liever van een minder druk decor willen dineren. De andere decors sluiten weer perfect aan op de bestaande decors en zijn weer een hele mooie aanvulling.

Nieuw zijn verder de prachtige pastaborden, honingdraaiers, grote piedish, servetringen en visborden. De maat van de tafelloper is nu 65cm en ook nieuw zijn de woonkussens en de prachtige dekbedovertrekken. . We hebben nu al een heel mooi aanbod van de nieuwe items en decors dus een bezoekje aan de winkel is beslist de moeite waard.