Schoutenstraat 6 - 3512 GB Utrecht - tel. 030 231 69 34 - info@droomvanutrecht.nl
Aanbiedingen
Van de Droom van Utrecht

Utrechtse likeur in kruikje € 14.95

Nieuw!! Geels koffie in ons assortiment

Don't waste fruit en groenten Jams en chutney's met een twist € 4.49

Wij verzorgen graag op originele manier Uw kadootjes en pakketjes!

uniek pauwenveer decor, alleen bij ons verkrijgbaar

Nieuwtjes

Nieuwtjes

Op deze pagina vind U de laatste nieuwtjes, aanbiedingen, seizoen artikelen en nieuwe produkten.

 

 

 

 

 

 

TWISTED

                                      Twisted

Don’t waste…… geef fruit en groenten een tweede kans.

Een uniek concept van de twee Utrechtse meiden Angela Vlot en Mirjam van der Werff die fruit en groenten die te klein, te groot, te krom of te rijp een eerlijke tweede kans geven. Voor de verkoop in de supermarkten worden deze “afgekeurd”, maar er is natuurlijk helemaal niets mis mee. Met hun horeca ervaring en deze ideologische instelling laten ze wekelijks overheerlijke potjes uit hun keuken rollen. Jams, chutneys en relish, niet mierzoet, maar wel bomvol fruit en groenten.  De meiden zijn er zelfs mee op TV geweest in het programma binnenstebuiten en ook veel chefkoks werken met hun heel bijzondere produkten.

Afhankelijk van het aanbod en uiteraard het seizoen worden er wekelijks nieuwe smaken toegevoegd en zo is er wel keus uit wel 70 verschillende smaken. Maar voor U deze in de winkel wilt komen halen…..elke week zijn er nieuwe smaken en dus een wisselend aanbod. Leuk en lekker om elke week een nieuw smaakje te proberen, voor op de boterham, bij een stukje vlees of als dipper en bij een kaasplankje. Als (Utrechts) kadootje ook erg leuk om kado te geven natuurlijk.

Momenteel is er keus uit peer-vanille jam, appel-caramel-zeezout jam, pittige paprika jam, sinaasappel-whisky gelei, spicy-tomaten jam en als weekspecial, de courgette-tomaten chutney, framboos-dragon jam ( onze favouriet!) en aardbei-limoncello….om je vingers bij af te likken…..kom snel proeven en je wilt nooit meer een jam uit de supermarkt!

STREET FOOD (FESTIVAL)

StreeT FooD FestivaL

Superleuke handgevormde serie van schaaltjes, borden en bakjes in allerlei vormen en kleuren die perfect bij elkaar passen voor een vrolijk gedekte tafel, buitenkeuken of BBQ. De serie is vaatwasmachine bestendig en het glazuur heeft een craquelé effect.

TIJDELIJK LEUKE ACTIE ……..   5+ 1 GRATIS

Bunzlau

Tijdelijk verkrijgbaar

3 Decors met vlinders, poesjes en vogeltjes…..Leuke aanvulling van Uw servies met unieke exemplaren. In beperkte oplage en beperkt aantal modellen te verkrijgen.

 

 

 

Lazy Fred

 

Lazy Fred

Tea infuser….Drop my pants and fill me with tea.

per stuk € 3.95,

3 stuks € 9.99