Schoutenstraat 6 - 3512 GB Utrecht - tel. 030 231 69 34 - info@droomvanutrecht.nl
Aanbiedingen
Van de Droom van Utrecht

Don't waste fruit en groenten Jams en chutney's met een twist € 4.49

Rosamonte MATE 3 pakken € 25.-

THEE VAN DE MAAND Wonderland, tintelfrisse groene thee van € 4.50 voor € 2.99

Corona. Zolang de overheid een dringend beroep doet, zijn wij GESLOTEN

LENTE THEE heerlijk fris met mint en citroen € 4.50

ROOK AROMA Geeft bbc smaak aan je gerechten. ideaal voor vleesvervangende gerechten

Nieuwtjes

Nieuwtjes

Op deze pagina vind U de laatste nieuwtjes, aanbiedingen, seizoen artikelen en nieuwe producten.

Corona

Om tegemoet te komen aan de dringende verzoeken van de overheid zijn wij vanaf heden GESLOTEN.

Wel bieden wij de mogelijkheid om Uw bestellingen op te sturen in deze voor ons ook vreemde tijden. U kunt Uw bestelling opgeven , wij doen prijsopgave en na betaling via overschrijving of Tikkie sturen we de gewenste artikelen graag op.

We hanteren hiervoor buiten de regio en onder de € 20,- het Post.nl tarief van € 7.25.

Binnen een straal van 15 km worden bestellingen boven de € 20,00 gratis bezorgd.

Denk eraan Uw volledige adresgegevens te vermelden!

Happy Soaps

Nieuw in ons assortiment!

Happy Soaps, het nieuwe eigentijdse concept om het milieu te ontzien, verpakkingen te besparen en alleen natuurlijke bestanddelen te gebruiken. Een shampoo of soap bar staat gelijk aan 4 flessen shampoo of badschuim! Deze zijn gevuld met 80% water! Eigenlijk betaald U heel duur water dus, en dan ook nog eens vol oplosmiddelen, schuimmiddelen en stoffen die je eigenlijk helemaal niet op je lijf wilt smeren, zoals laureth sulfaat en siliconen.

Happy Soaps biedt dus een geheel in deze tijd passend alternatief en is dus ook nog eens goed voor het milieu. De soapbars zijn te verkrijgen in 5 verschillende samenstellingen voor verschillende haartypes. Spannende en heerlijke geuren, zoals La Vie en Rose, Tea-Riffic, Aloe You Vera Much, You’re One in a Melon

Nieuw in ons Kruiden assortiment

Momenteel neemt de aandacht voor exotische gerechten en aandacht voor koken steeds meer toe. Door de vragen van onze klanten passen wij ons assortiment voortdurend aan om tegemoet te komen aan de recepten van bijvoorbeeld Ottolenghi en de kennismaking door de wereldreiziger van gerechten uit alle delen van de wereld.

Onze laatste noviteiten zijn : chimmichurri mix, pumpkin spice ( voor o.a. pompoensoep), groene paprikapoeder (bitterzoet}, vadouvan, vindaloo (pittige kerrie uit Goa, India), baharatmix ( arabische kruidenmelange uit het midden oosten), nigellazaad, en al langer in het assortiment zaátar, ras elhanout, berberkruiden, couscouskruiden en sumac.

ROOK-AROMA

Nieuw in ons assortiment.

Vloeibaar rookaroma- ook wel liquid-smoke genoemd.
De ingrediënten van liquid smoke zijn water en rook. Door middel van het verbranden van houtsnippers en het condenseren van de rook, wordt de rook een vloeistof. Dit wordt gedaan door boven de houtsnippers een schoorsteen te plaatsen, en daarboven een koel element zodat de rook in vloeibare vorm in een kom kan druppelen.
Spaarzaam naar smaak toevoegen. Ideaal voor het op smaak brengen van vegetarische gerechten maar ook ideaal om je eigen barbecuesaus te maken. Door toevoeging van 1 theelepel aan het gerecht smaakt het alsof je het gerecht urenlang in de rookoven hebt geplaatst. Flesje 100ml. € 3.99