Schoutenstraat 6 - 3512 GB Utrecht - tel. 030 231 69 34 - info@droomvanutrecht.nl
Aanbiedingen
Van de Droom van Utrecht

kado tip Utrechts Bier & Wijn

LENTE THEE heerlijk fris met mint en citroen € 4.50

Don't waste fruit en groenten Jams en chutney's met een twist € 4.49

Wij verzorgen graag op originele manier Uw kadootjes en pakketjes!

Momenteel is er een vacature voor 12 uur beschikbaar

Utrechtse likeur in kruikje € 16.99

Nieuwtjes

Nieuwtjes

Op deze pagina vind U de laatste nieuwtjes, aanbiedingen, seizoen artikelen en nieuwe producten.

Nieuw in ons Kruiden assortiment

Momenteel neemt de aandacht voor exotische gerechten en aandacht voor koken steeds meer toe. Door de vragen van onze klanten passen wij ons assortiment voortdurend aan om tegemoet te komen aan de recepten van bijvoorbeeld Ottolenghi en de kennismaking door de wereldreiziger van gerechten uit alle delen van de wereld.

Onze laatste noviteiten zijn : chimmichurri mix, pumpkin spice ( voor o.a. pompoensoep), groene paprikapoeder (bitterzoet}, vadouvan, vindaloo (pittige kerrie uit Goa, India), baharatmix ( arabische kruidenmelange uit het midden oosten), nigellazaad, en al langer in het assortiment zaátar, ras elhanout, berberkruiden, couscouskruiden en sumac.

ROOK-AROMA

Nieuw in ons assortiment.

Vloeibaar rookaroma- ook wel liquid-smoke genoemd.
De ingrediënten van liquid smoke zijn water en rook. Door middel van het verbranden van houtsnippers en het condenseren van de rook, wordt de rook een vloeistof. Dit wordt gedaan door boven de houtsnippers een schoorsteen te plaatsen, en daarboven een koel element zodat de rook in vloeibare vorm in een kom kan druppelen.
Spaarzaam naar smaak toevoegen. Ideaal voor het op smaak brengen van vegetarische gerechten maar ook ideaal om je eigen barbecuesaus te maken. Door toevoeging van 1 theelepel aan het gerecht smaakt het alsof je het gerecht urenlang in de rookoven hebt geplaatst. Flesje 100ml. € 3.99

vacature

Vacature: momenteel hebben we een vacature van 12uur p.w. openstaan voor een winkelmedewerker(ster) met ervaring en een praktische instelling. Als je het leuk vind om in een gezellige winkel te werken en ons wil helpen onze klanten tevreden naar huis te laten gaan, het liefst met een brede glimlach, dan kun je een reactie sturen naar info@droomvanutrecht.nl

WERFZEEP

Werfzeep

Van de biologische zeepziederij uit Utrecht verkopen we een aantal zepen die zijn samengesteld met lokale planten en kruiden, onder andere uit het Wickenburghse bos. De zepen zijn heerlijk zacht, bedoeld voor de gevoelige huid en dus voor ons allemaal. Met een klein team worden de zepen geproduceerd in het zeepatelier aan de Westerkade hier in Utrecht. Ook is er een shampoo zeep en een scheerzeep verkrijgbaar. De shampoo is ideaal voor mensen die geen shampoo willen met allerlei toevoegingen, schuimmiddelen, stabilisators en noem het maar op.