Schoutenstraat 6 - 3512 GB Utrecht - tel. 030 231 69 34 - info@droomvanutrecht.nl
Aanbiedingen
Van de Droom van Utrecht

Nieuw!! Geels koffie in ons assortiment

PINEUT doe het zelf likeur! vanaf €12.95

annemarie borlind 2e product 50 %

Wij verzorgen graag op originele manier Uw kadootjes en pakketjes!

Utrechtse likeur in kruikje € 14.95

Nieuwtjes

Nieuwtjes

Op deze pagina vind U de laatste nieuwtjes, aanbiedingen, seizoen artikelen en nieuwe produkten.

 

 

 

 

 

 

Pomme-Pidou

Het nieuwe assortiment Pomme-Pidou is binnen. Volop nieuwe modellen en designs. Helemaal nieuw zijn de bloempotjes en de mini spaarpotjes. Als je vrolijk wil worden, moet je deze kleurige boel eens komen bekijken.

Japans Design

Prachtige handgevormde juweeltjes van serviesgoed. Niets is hetzelfde en in subtiele kleurstellingen en vormen zoals dat allee in Japan gedaan wordt. Om verliefd op te worden…..

Bunzlau nieuwe decors

Nieuwe decors 2017

De 6 nieuwe decors Bunzlau 2017 zijn vanaf nu verkrijgbaar. Onderscheidend zijn twee rustige decors die veel rust uitstralen door een hele nieuwe techniek waardoor wit op crème geprint kan worden. Dit geeft een hele chique uitstraling en met name perfect om een tafel wat rustiger op te dekken en voor mensen die liever van een minder druk decor willen dineren. De andere decors sluiten weer perfect aan op de bestaande decors en zijn weer een hele mooie aanvulling.

Nieuw zijn verder de prachtige pastaborden, honingdraaiers, grote piedish, servetringen en visborden. De maat van de tafelloper is nu 65cm en ook nieuw zijn de woonkussens en de prachtige dekbedovertrekken. . We hebben nu al een heel mooi aanbod van de nieuwe items en decors dus een bezoekje aan de winkel is beslist de moeite waard.

KOFFIE

Koffie

Op veler verzoek en ook omdat het beetje bij de winkel hoort hebben we de kwaliteitskoffie van GEELS weer terug in het assortiment.

We verpakken de bonen in pakken van 250gram en verkoopprijs is vanaf € 4.99.  Heerlijke koffie uit alle windstreken, ook erg leuk in een pakketje. Grotere hoeveelheden uiteraard ook te verkrijgen.