Schoutenstraat 6 - 3512 GB Utrecht - tel. 030 231 69 34 - info@droomvanutrecht.nl
Aanbiedingen
Van de Droom van Utrecht

kado tip Utrechts Bier & Wijn

Utrechtse likeur in kruikje € 14.95

Wij verzorgen graag op originele manier Uw kadootjes en pakketjes!

lente thee heerlijk fris € 3.95

Pukka 2 doosjes € 6.99

Kado Tip Chocolade Wijn Wit of rood € 9.99

Weetjes

Weetjes

Op deze pagina leuke tips en wetenswaardigheden, recepten en ‘weetjes’.

 

DRESSING

TIP

Maak een overheerlijke dressing met een stevige balsamicosmaak gecombineerd met een fruitige cranberrysmaak. Vermeng hiervoor 65% cranberrybalsamico met 35% citroen olijfolie. Ideaal voor het maken van heerlijke sauzen, marinades en saladedressings, groenten en kaasgerechten.

Een andere simpele en overheerlijke blend krijgt U door het vermengen van 65% mango balsamico met 35% lemongrass olijfolie. Zeer geschikt voor visgerechten, marinades en sauzen, en bijvoorbeeld een veldsla met walnoten, mozzarella, ei en … Lees het gehele weetje »

anti-mot

ANTI-MOT 100% NATURAL

 

BESCHERMT TEGEN MOTTEN

ACTIEF EN PREVENTIEF

ONTGEURT

MILIEUVRIENDELIJK

GAAT LANG MEE

HANDIGE TOEPASSING

 

Het zijn niet de motten zelf, maar de larven van de mot die de problemen veroorzaken. Nadat moedermot tussen de 60 en 200 eitjes heeft gelegd, komen na 14 dagen de larven uit. Deze ontwikkelen zich in 3 tot 6 maanden tot volwassen motten. Al die tijd smullen ze van die mooie … Lees het gehele weetje »

Recept voor Appelpoffer

Speciaal voor de Bunzlau Appelpoffer. Neem een behoorlijk zure appel, bijvoorbeeld een goudreinet. Appel schillen en klokhuis eruit halen. De holte vullen met honing. Zonder kaneel lijkt de smaak minder op appelmoes. Zet de appel in de poffer en besprenkel met citroensap om de kleur helder te houden. Voeg rondom de appel wat rozijnen, gehakte noten, cranberrie´s, kleine blokjes ananas of amandelsnippers toe.

Een beetje van alles mag natuurlijk ook. … Lees het gehele weetje »