Schoutenstraat 6 - 3512 GB Utrecht - tel. 030 231 69 34 - info@droomvanutrecht.nl
Aanbiedingen
Van de Droom van Utrecht

lente thee heerlijk fris € 3.95

Wij verzorgen graag op originele manier Uw kadootjes en pakketjes!

pukka thee 3 doosjes € 9.99

Pukka 2 doosjes € 6.99

Don't waste fruit en groenten Jams en chutney's met een twist € 4.49

kado tip Utrechts Bier & Wijn

Bunzlau servies

Bunzlau servies

Met veel plezier verkopen we al jaren het Poolse BUNZLAU steengoed. Prachtig gedecoreerd, handbeschilderd en twee keer ovengebakken, waardoor het zeer sterk, stootvast en geschikt is voor vaatwasser, magnetron en ovengebruik. De wel zeventig!! verschillende decors hebben een creme kleurige ondergrond en allemaal de hoofdkleur blauw, waardoor eigenlijk alles onderling gecombineerd kan worden en toch een geheel vormt. Hierdoor ontstaat de perfecte mogelijkheid om een geheel eigen uniek servies samen te stellen, precies afgestemd aan uw eigen behoefte. Bovendien is het een geweldig leuk kado om te geven en helemaal om te ontvangen. Alle decors en onderdelen zijn bij ons te bestellen en er is altijd het grootste aanbod van Utrecht en verre omstreken aanwezig in de winkel! Kom eens kijken en U zult versteld staan van de mogelijkheden en de fijnzinnigheid van de ontwerpen! Elk seizoen zijn er nieuwe decors beschikbaar de zeven nieuwe decors voor 2016 stromen vanaf september in. Ook  zijn er naar eigen Bunzlau ontwerp de prachtige keukendoeken en theedoeken van de beste DDDD kwaliteit te verkrijgen in verschillende decors. Nieuw zijn de tafellopers en placemats om Uw gedekte tafel helemaal af te maken! En er is nu ook een keukenschort beschikbaar, zelfs in twee maten.

NIEUW…..NIEUW…..NIEUW…..NIEUW…..NIEUW…..NIEUW…..NIEUW…..NIEUW…..NIEUW…..NIEUW…..NIEUW…..NIEUW…..NIEUW…..NIEUW…..NIEUW…..NIEUW…..NIEUW…

Vanaf nu verkrijgbaar het decor PAUWENVEER, exclusief voor ons vervaardigd en daardoor alleen exclusief bij ons verkrijgbaar!!! We vinden het zelf een heel aansprekend decor en het valt uiteraard prima te combineren met de bestaande decors. Er zijn twee verschillende uitvoeringen van het pauwenveertje en verkrijgbaar in ongeveer dertig verschillende items. Het is alleen verkrijgbaar zo lang de voorraad strekt.

 

link: www.clipbv.nl