Schoutenstraat 6 - 3512 GB Utrecht - tel. 030 231 69 34 - info@droomvanutrecht.nl
Aanbiedingen
Van de Droom van Utrecht

Rosamonte MATE 3 pakken € 25.-

kado tip Utrechts Bier & Wijn

LENTE THEE met citroen, pepermunt en verveine € 4,50

Utrechtse likeur in kruikje € 16.99

THEE VAN DE MAAND wonderland groene thee gember en cranberry van € 4.50 voor € 2.99

Wij verzorgen graag op originele manier Uw kadootjes en pakketjes!

Delicatessen

Delicatessen

Mosterd

Ondertussen is onze UTRECHTSE SMULMOSTERD  een begrip geworden. Een oerhollandse pikante mosterd, niet te scherp en prachtig grof van structuur; een echte aanrader. Potje klein € 1.99 groot voor € 2.49

 

Honing

Ook hebben we een enorm aanbod in biologische soorten honing. Zo is er het hele assortiment van `DE TRAAY`, maar ook een serie van `WEYN´S uit België, die een aantal zeer bijzondere soorten honingsoorten hebben, zoals klaver, lavendel en tijm.

Nieuw is de serie WILD ABOUT HONEY, afkomstig van de Portugese Algarve en met de best taste winner oranjebloesemcreme honing. Verder de krachtige kastanje honing, de bijzondere heidehoning en een heerlijke lavendelhoning. Zijdezacht van smaak en een heerlijke nasmaak, voor de echte liefhebber!

Nieuw en tijdelijk verkrijgbaar zijn de CHOCO WINES, een ware sensatie van rode of witte wijn met chocladesmaak en een heel licht bubbeltje. Duperleuk om te geven en eigenlijk nog leuker om te krijgen…..

 

Confiture

Ook hierin proberen we ons te onderscheiden met een aanbod dat U in andere winkels niet vind.

Zo is er de extra gevulde ambachtelijke serie confituren van `VAN WOERKOM`in de nostalgische weckpotjes en met verleidelijke soorten als Reine Claude, appel-kaneel, braam-kruidnagel, framboos-mint, aardbei-basilicum en vijg.  Ook verkopen we de moestuinjams van MARIENWAERDT, biologisch en afkomstig van het landgoed in Beesd. En ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs….de moestuinjams zijn bij ons € 3.99 (elders € 4.75) Verder ook een aantal heerlijke chutneys en lemon curd.

Echt Utrechts is TWISTED gemaakt door twee Utrechtse meiden. Jams en chutneys gemaakt van fruit en groenten die niet geschikt zijn voor verkoop in supermarkten dus denk daarbij aan te kromme komkommers en te kleine peren of een framboos met een kapot belletje. Heerlijke en verrassende smaken zoals framboos-dragon, appel-mint, peer-vanille, appel-caramel-zeezout, sinaasappel-whisky en kersen-drop. Wekelijks nieuw aanbod en de meeste smaken tijdelijk verkrijgbaar vanwege het seizoen. Helemaal leuk en trots zijn we op de Peer-Earl Grey, gemaakt van onze eigen Earl Grey en exclusief bij ons verkrijgbaar. Leuk om kado te geven of lekker mee naar huis te nemen als aandenken aan een gezellig dagje shoppen in Utrecht

Naast de suikervrije snoep vind U bij ons een groot aanbod in Oud Hollands snoep. De welbekende kersen en kaneelstokken, kaneelhompen, duimdrop, snoeppapier, zoethout, boterbabbelaars, massee/druivensuikerbrokken en trekdrop.

Ook een mooi assortiment chocolade en nougat van QUARANTA vind U bij ons.  Perensuiker, voor de mooiste rode stoofpeertjes.

En als Utrechtse specialiteiten hebben we de originele Bergman´s botersprits, likeurtjes van de Zes Vaatjes, Utrechts domtoren bier en wijn van Besseling, de Utrechtse domsteentjes en natuurlijk onze Utrechtse smulmosterd en heerlijke huisthee `de Droom van Utrecht`. Kortom teveel om op te noemen en maandelijks nieuwe (seizoens) specialiteiten.