Schoutenstraat 6 - 3512 GB Utrecht - tel. 030 231 69 34 - info@droomvanutrecht.nl
Aanbiedingen
Van de Droom van Utrecht

Nieuw!! Geels koffie in ons assortiment

PINEUT doe het zelf likeur! vanaf €12.95

Wij verzorgen graag op originele manier Uw kadootjes en pakketjes!

uniek pauwenveer decor, alleen bij ons verkrijgbaar

6 nieuwe bunzlau decoren

Delicatessen

Delicatessen

Mosterd

Vanouds hebben wij een groot aanbod in allerlei soorten mosterd. Variërend van de oer-Hollandse grove Doesburgsche Mustard tot de gehele serie van verfijnde soorten van de Zwolsche Wijndragers . Om een aantal soorten te noemen; honing-, basilicum-, dille-, duivels-, cranberrie-, vijgen, wasabi- en knoflookmosterd.

Ondertussen is onze UTRECHTSE SMULMOSTERD  een begrip geworden. Een oerhollandse pikante mosterd, niet te scherp en prachtig grof van structuur; een echte aanrader. Potje klein € 1.95, groot voor € 2.50

 

Honing

Ook hebben we een enorm aanbod in biologische soorten honing. Zo is er het hele assortiment van `de Traay`, maar ook een serie van `van Weyn´s`uit België, die een aantal zeer bijzondere soorten honingsoorten hebben, zoals klaver, lavendel en tijm.

Ook verkopen we de heerlijke Oma’s  honingwijn en vlierbessenwijn, die een beetje aan port doet denken. Vol met kruiden, in de soorten rood, wit, met gember, met cranberry’s en met vlierbessen. Voor het seizoen hebben we een groot aantal Oma’s vruchtensiropen in een hele mooie nostalgische fles, keuze uit vlierbes, framboos, citroen, reine claude  en grenadine.

 

Confiture

Ook hierin proberen we ons te onderscheiden met een aanbod dat U in andere winkels niet vind.

Zo is er de extra gevulde ambachtelijke serie confituren van `van Woerkom`in de nostalgische weckpotjes en met verleidelijke soorten als Reine Claude, appel-dadel, kruisbes-kiwi, perzik-mango en framboos-mint, aardbei-basilicum en vijg. Tot slot sinds kort de moestuinjams van MARIENWAERDT, biologisch en afkomstig van het landgoed in Beesd. Ook een aantal heerlijke chutneys en lemon curd.

Naast de suikervrije snoep vind U bij ons een groot aanbod in Oud Hollands snoep. De welbekende kersen en kaneelstokken, kaneelhompen, duimdrop, snoeppapier, zoethout, boterbabbelaars, massee/druivensuikerbrokken en trekdrop.

Ook een mooi assortiment chocolade vind U bij ons. Zo hebben Willy’s Cacao en Van der Burgh chocolade.

Overige specialiteiten

Echte vlaamse mayonaise. Aioli en Belse mayo van de Kroon,  Rinse appelstroop en peer-appelstroop uit limburg. Voets vijgen dip, cranberry dip en mosterd-dillesaus. Kaneelsuiker en Perensuiker, voor de mooiste rode stoofpeertjes. En als Utrechtse specialiteiten hebben we de originele Bergman´s botersprits, de Utrechtse domsteentjes en natuurlijk onze Utrechtse smulmosterd en heerlijke huisthee `de Droom van Utrecht`. Kortom teveel om op te noemen en maandelijks nieuwe (seizoens) specialiteiten. Momenteel overheerlijke Quaranta nougat uit Italie, amandel truffel chocolade en Sorini bonbons…..altijd is er wel iets nieuws en verrassends te vinden. Het winkelen bij ons is echt een beleving!