Schoutenstraat 6 - 3512 GB Utrecht - tel. 030 231 69 34 - info@droomvanutrecht.nl
Aanbiedingen
Van de Droom van Utrecht

Potverdorie! Wat Lekker....chutney en spread gemaakt van "lelijk" fruit en groenten......€ 4.49

Rosamonte MATE...... 3 pakken € 25.-

Wij verzorgen graag op originele manier Uw kadootjes en pakketjes!

Utrechtse likeur in kruikje € 16.99

De lekkerste Portugese honing, heide, berg of lavendel, € 13,99

HERFST thee verwarmend, met caramel en lotus 100 gram € 4.50

Abraham Mostert

Delicatessen

Mosterd

Ondertussen is onze UTRECHTSE SMULMOSTERD  een begrip geworden. Een oerhollandse pikante mosterd, niet te scherp en prachtig grof van structuur; een echte aanrader. Potje klein € 1.99 groot voor € 2.49

 

Honing

Ook hebben we een enorm aanbod in biologische soorten honing. Zo is er het hele assortiment van `DE TRAAY`, maar ook een serie van `WEYN´S uit België, die een aantal zeer bijzondere soorten honingsoorten hebben, zoals klaver, lavendel en tijm.

Nieuw is de serie WILD ABOUT HONEY, afkomstig van de Portugese Algarve en met de best taste winner oranjebloesemcreme honing. Verder de krachtige kastanje honing, de bijzondere heidehoning en een heerlijke lavendelhoning. Zijdezacht van smaak en een heerlijke nasmaak, voor de echte liefhebber!

 

Confiture

Ook hierin proberen we ons te onderscheiden met een aanbod dat U in andere winkels niet vind.

Zo is er de extra gevulde ambachtelijke serie confituren van `VAN WOERKOM`in de nostalgische weckpotjes en met verleidelijke soorten als Reine Claude, appel-kaneel, braam-kruidnagel, framboos-mint, aardbei-basilicum en vijg.

Echt Utrechts is TWISTED gemaakt door twee Utrechtse meiden. Jams en chutneys gemaakt van fruit en groenten die niet geschikt zijn voor verkoop in supermarkten dus denk daarbij aan te kromme komkommers en te kleine peren of een framboos met een kapot belletje. Heerlijke en verrassende smaken zoals framboos-dragon, appel-mint, peer-vanille, appel-caramel-zeezout, sinaasappel-whisky en kersen-drop. Wekelijks nieuw aanbod en de meeste smaken tijdelijk verkrijgbaar vanwege het seizoen. Leuk om kado te geven of lekker mee naar huis te nemen als aandenken aan een gezellig dagje shoppen in Utrecht

Naast de suikervrije snoep vind U bij ons een groot aanbod in Oud Hollands snoep. De welbekende kersen en kaneelstokken, kaneelhompen, duimdrop, snoeppapier, zoethout, boterbabbelaars en trekdrop.

Ook een mooi assortiment chocolade en nougat van QUARANTA vind U bij ons.

En als Utrechtse specialiteiten hebben we de originele Bergman´s botersprits, likeurtjes van de Zes Vaatjes, Utrechtse domtoren wijn van Besseling, de Utrechtse domsteentjes en natuurlijk onze Utrechtse smulmosterd en heerlijke huisthee `de Droom van Utrecht`. Kortom teveel om op te noemen en maandelijks nieuwe (seizoens) specialiteiten.