Schoutenstraat 6 - 3512 GB Utrecht - tel. 030 231 69 34 - info@droomvanutrecht.nl
Aanbiedingen
Van de Droom van Utrecht

Rosamonte MATE...... 3 pakken € 25.-

Lekkerste drop ooit, verslavend lekker..........€ 2,99

De lekkerste Portugese honing, heide, berg of lavendel, € 14,99

ROOK AROMA Geeft bbc smaak aan je gerechten. ideaal voor vleesvervangende gerechten

THEE VAN DE MAAND PINA COLADA € 2.99

Don't waste fruit en groenten Jams en chutney's met een twist € 4.49

de Droom van Utrecht

vrijdag, april 1st, 2011

 

Een kleine 50 jaar geleden opgericht als kruiden,- en theewinkel en letterlijk en figuurlijk uitgegroeid tot een gezellige snuffelwinkel met veel verschillende assortimenten. Onze winkel is een mix van kruiden, delicatessen, olie & azijn en alles dat met thee te maken heeft. Dus van servies en theepotten tot theefilters en thermoskannen.
Uiteraard ontbreken de medicinale,- keukenkruiden en specerijen niet.
Begonnen onder de naam Abraham Mostert op Schoutenstraat 11 zijn we 10 jaar geleden verhuisd naar de overkant van de straat naar nr. 6.
Dit sfeervolle en vooral ruimere pand biedt ons vele mogelijkheden tot presentatie en winkelplezier.
Het vinden van een heerlijke thee, een met aandacht samengesteld en ingepakt cadeautje of het uitzoeken van een mooie balsamico of verfijnde olijfolie moet op deze manier eigenlijk geen problemen opleveren.
Ons gezellige team van medewerkers helpt graag met het maken van Uw keuze en heeft ook tijd voor een ouderwets gezellig praatje bij de toonbank.

VACATURE: Ook wij zoeken personeel! Door toenemende drukte en het vertrek van een collega vanwege het starten van een studie, hebben we plaats voor een klantvriendelijke verkoopmedewerker. Wij zoeken een accurate, gemotiveerde en vrolijke collega die ons wil komen helpen in onze gezellige unieke winkel. Werktijden en contracturen zijn in overleg, maar af en toe werken in de weekenden hoort er zeker ook bij. Het gaat om een functie van minimaal 12 tot maximaal 32 uur per week en de vergoeding daarvoor is 10% boven de geldende CAO schaal. Lijkt het je wat om in één van de leukste winkels van Utrecht in hartje centrum te werken….reageer dan via email: info@droomvanutrecht.nl