Schoutenstraat 6 - 3512 GB Utrecht - tel. 030 231 69 34 - info@droomvanutrecht.nl
Aanbiedingen
Van de Droom van Utrecht

THEE VAN DE MAAND WHITE ANGEL witte thee met amandel 150 gram! € 4.50

Utrechtse likeur in kruikje € 16.99

Rosamonte MATE...... 3 pakken € 25.-

HERFST thee verwarmend, met caramel en lotus 100 gram € 4.50

De lekkerste Portugese honing, heide, berg of lavendel, € 13,99

ROOK AROMA Geeft bbc smaak aan je gerechten. ideaal voor vleesvervangende gerechten

Kruiden & Specerijen

Kruiden & Specerijen

Kruiden

Ook de losse kruiden nemen een belangrijke plaats in ons assortiment. Het aanbod bestaat uit meer dan 120 soorten. Geneeskrachtige kruiden verkopen we nog op de traditionele manier en worden los afgewogen. De gangbare kruiden zijn altijd op voorraad, maar mocht u specifieke wensen hebben kunnen wij alle leverbare kruiden bestellen, echter wel met een minimale afname van 250 gram.

Geneeskrachtige kruidenmengsels

Al vele jaren mengen wij een groot aantal zorgvuldig samengestelde en beproefde mengsels voor diverse aandoeningen. Erg bekend is onze laxeer thee en onze thee voor hoge bloeddruk. Ook mengen we uw eigen kruidenmengsels als u dat wenst.

Voor een nog effectievere werking kunnen deze kruidenaftreksels gecombineerd worden met een van de vele fytotherapeutische tincturen die wij al jaren volgens eigen receptuur laten maken.

Specerijen

Keukenkruiden hebben we in vele soorten en zijn niet te vergelijken met de vaak smakeloze voorverpakte kruiden. Zo hebben we een aantal heerlijke soorten kerrie, geurige basilicum, tijm, oregano, eigen gemengde Provençaalse kruiden. Ook de kruiden die tegenwoordig in diverse kook programma’s gebruikt worden zoals knoflookpeper, lemongrass, toscaanse kruiden en lemonpeper vind u in ons aanbod. Heerlijk zijn de bruchetta kruiden waarmee u razendsnel  met een van onze heerlijke oliën een heerlijke dip maakt voor op stokbrood. De laatste tijd hebben we veel vraag naar specerijen uit het midden oosten en sinds kort hebben we ook sumak, za’atar, couscouskruiden en ras el hanout in de verkoop.