Schoutenstraat 6 - 3512 GB Utrecht - tel. 030 231 69 34 - info@droomvanutrecht.nl
Aanbiedingen
Van de Droom van Utrecht

Zomerthee. Melange van zwarte mangothee met bosvruchten 100 gram € 4.99

ROOK AROMA Geeft bbc smaak aan je gerechten. ideaal voor vleesvervangende gerechten

Lekkerste drop ooit, verslavend lekker..........€ 2,99

Wij verzorgen graag op originele manier Uw kadootjes en pakketjes!

Rosamonte MATE...... 3 pakken € 25.-

De lekkerste Portugese honing, heide, berg of lavendel, € 14,99

Olie & Azijn

Olie & Azijn

Met trots bieden we U een mooi assortiment olie en azijn aan. Alles tappen we zelf af in de door U gewenste hoeveelheid en fles. Uiteraard hebben we een uitgebreid aanbod van flesjes beschikbaar variërend van zeer praktische schenkflacons tot stapelbare geschenkflesjes. Zeer geschikt als presentje of aardigheidje en we pakken het met veel plezier op originele manier voor U in! Verder bieden wij een assortiment puur natuur olie aan uit alle windstreken met ieder hun eigen karakter en subtiele smaakverschillen. Uit eigen import hebben we een Spaanse boterzachte Jaèn, afkomstig van olijfbomen die op een 30.000 hectare groot gebied in het wild verspreid staan, een Italiaanse Luca en Sicilia, uitstekend geschikt om brood mee te dippen…..met een beetje zout een heerlijk voor of bijgerecht! Verder een biologische Foggia en een aantal met toegevoegde smaken, zoals citroen, basilicum, knoflook en peperoni..

Recepttip: maak een overheerlijke dressing met een hele eigen blend door 65% cranberry balsamico te vermengen met 35% citroen olijfolie.

Het assortiment vernieuwd regelmatig en onze nieuwste aanwinst is een hele mooie stroperige port balsamico, gemaakt van druivenmost en gerijpt op houten vaten. Zachte volle smaak en verfijnd, maar zeker niet te zoet.