Schoutenstraat 6 - 3512 GB Utrecht - tel. 030 231 69 34 - info@droomvanutrecht.nl
Aanbiedingen
Van de Droom van Utrecht

Nieuw!! Geels koffie in ons assortiment

Kado Tip Chocolade Wijn Wit of rood € 9.99

Pukka 2 doosjes € 6.99

hartje winter thee heerlijk aromatisch € 3.95

pukka thee 3 doosjes € 9.99

rooibos fireplace € 3.95

Olie & Azijn

Olie & Azijn

Met trots bieden we U een mooi assortiment olie en azijn aan. Alles tappen we zelf af in de door U gewenste hoeveelheid en fles. Uiteraard hebben we een uitgebreid aanbod van flesjes beschikbaar variërend van zeer praktische schenkflacons tot stapelbare geschenkflesjes. Zeer geschikt als presentje of aardigheidje en we pakken het met veel plezier op originele manier voor U in! Nu ook op veler verzoek druivenpit-olie, die zowel geschikt is voor culinair gebruik als wel voor cosmetisch gebruik. Deze olie kan verhit worden tot 180 graden en is dus geschikt om te bakken en te frituren. Verder bieden wij een assortiment puur natuur olie aan uit alle windstreken met ieder hun eigen karakter en subtiele smaakverschillen. Uit eigen import hebben we een Italiaanse PUGLIA en een Spaanse CORNICABRA, speciaal geschikt om brood mee te dippen…..met een beetje zout!

Recepttip: maak een overheerlijke dressing met een hele eigen blend door 65% cranberry balsamico te vermengen met 35% citroen olijfolie.

Een andere overheerlijke blend is mango azijn ( 65%) te vermengen met lemongras olijfolie ( 35%) Deze hebben we ook al kant en klaar in stoere beugelfles, 200ml voor € 8.95