Schoutenstraat 6 - 3512 GB Utrecht - tel. 030 231 69 34 - info@droomvanutrecht.nl
Aanbiedingen
Van de Droom van Utrecht

Don't waste fruit en groenten Jams en chutney's met een twist € 4.49

Utrechtse likeur in kruikje € 14.95

Nieuw!! Geels koffie in ons assortiment

PINEUT doe het zelf likeur! vanaf €12.95

6 nieuwe bunzlau decoren

Olie & Azijn

Olie & Azijn

Met trots bieden we U een mooi assortiment olie en azijn aan. Alles tappen we zelf af in de door U gewenste hoeveelheid en fles. Uiteraard hebben we een uitgebreid aanbod van flesjes beschikbaar variërend van zeer praktische schenkflacons tot stapelbare geschenkflesjes. Zeer geschikt als presentje of aardigheidje en we pakken het met veel plezier op originele manier voor U in! Nu ook op veler verzoek druivenpit-olie, die zowel geschikt is voor culinair gebruik als wel voor cosmetisch gebruik. Deze olie kan verhit worden tot 180 graden en is dus geschikt om te bakken en te frituren. Nieuw is de lemongras olie en de sinaasappel olie; geschikt voor aanmaken van een een heerlijke salade. Verder bieden wij een assortiment puur natuur olie aan uit alle windstreken met ieder hun eigen karakter en subtiele smaakverschillen.

Recepttip: maak een overheerlijke dressing met een hele eigen blend door 65% cranberry balsamico te vermengen met 35% citroen olijfolie.

Een andere overheerlijke blend is mango azijn ( 65%) te vermengen met lemongras olijfolie ( 35%) Deze hebben we ook al kant en klaar in stoere beugelfles, 200ml voor € 8.95