Schoutenstraat 6 - 3512 GB Utrecht - tel. 030 231 69 34 - info@droomvanutrecht.nl
Aanbiedingen
Van de Droom van Utrecht

Zomer thee fruitig en zoet €3.95

Nieuw!! Geels koffie in ons assortiment

PINEUT doe het zelf likeur! vanaf €12.95

Utrechtse likeur in kruikje € 14.95

uniek pauwenveer decor, alleen bij ons verkrijgbaar

Thee

Thee

Losse thee

Ons enorme aanbod van wel 120 soorten losse thee maakt de keus er niet makkelijker op.
Graag laten we U in de winkel kennismaken met bestaande en nieuwe variaties. Zoals onze seizoentheeën of de thee van de maand, maar ook met een heerlijk zachte Darjeeling of een biologische rooibos. Onze thee is afkomstig van onder andere een Duitse importeur en van hoogwaardige kwaliteit. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke aroma´s, echt fruit, specerijen en kruiden. Voor onze heerlijke Earl Grey maken veel klanten een speciale reis naar Utrecht en onze huisthee `De Droom van Utrecht` is niet alleen erg lekker, maar ook nog eens een origineel kadootje!  U bent welkom om lekker te komen snuffelen en kennis te maken met ons enorme aanbod! Wij helpen U graag met het maken van een keuze.

Altijd is er een heel speciaal tijdelijk assortiment van momenteel wat frissere theesoorten, zoals Spring Garden, Rooibos Lemon Ginger, Cool Ginger, Strawberry Mint, Domtorenthee en Utrechts Fruittuintje.

Nieuw zijn de soorten Cranberry Mandarijn, Sweet Surrender, Roos-Rozemarijn rooibos, Carrot Cake, Rooibos Orange Chai en Hot Apple Pie.

Ook nieuw is dat we tegenwoordig onze eigen thee laten verpakking in builtjes, waardoor U gegarandeerd goede kwaliteit thee krijgt en geen gruis en verpulverde thee. Dit assortiment is wegens groot succes nu al uitgebreid met 3 nieuwe soorten en bestaat nu uit de volgende soorten: de Droom van Utrecht, Earl Grey, Lady Grey (nieuw), Geluksthee, Cool Ginger (nieuw), White Angel (nieuw), Sencha Lemon, Lapsang Souchon, Rooibos Lemon Ginger en Domtorenthee. Speciaal voor de klanten die het gemak van een builtje willen voor op kantoor of snel kopje thee, maar niet willen inleveren op de smaak.

Groene thee

De laatste jaren heeft groene thee een enorme vlucht genomen en vele liefhebbers gekregen door de zuivere smaak, het lage gehalte aan looizuur en theeine. Bovendien heeft groene thee een gunstige invloed op de spijsvertering, een zuiverende werking  en een hoog gehalte aan antioxidanten. De smaak is erg verfijnd en deze thee kan makkelijk de gehele dag gedronken worden. Ook hierin veel keuze in zoals de bekende Sencha,  de Gunpowder en Japanse Bancha. Ook zijn er natuurlijk groene theesoorten met smaaktoevoegingen, zoals jasmijn, mango, lemongrass en Marokkaanse mint.

Voor groene thee adviseren wij het water goed door te koken, dan even af te laten koelen tot een graad of 80, dan pas opschenken en maximaal 3 minuten laten trekken. Als dit gebruiksadvies niet wordt opgevolgd is de kans groot dat de thee bitter gaat smaken.

MATE

Argentijnse mate , de energie drank van Zuid Amerika, is in vele soorten bij ons verkrijgbaar. Ook de bijbehorende calabas en de bombilla vind U in onze winkel. Ook is de Dulce de Leche weer volop beschikbaar.